CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 19, 2011

INFO

Mozaikáči, nasledujúce 2 týždne klasická Mozaika Unplugged nebude.

AVŠAK!!!!! :)))))

Budúci týždeň sa môžete tešiť na EXIT 316!


S teamom EXITu budeme chodiť po školách, hovoriť evanjelium, rozprávať s mladými ľuďmi, ale nielen to..čakajú nás aj poobedné aktivity, koncert a after party, na ktoré vás všetkých pozývame a radi vás tam uvidíme!

25. a 26. 10. od 16:00 - 18:00 budeme vo Fóre Mladých - voľný čas s hrami, rozhovormi a pod.

27. 10. Koncert americkej rockovej kapely DIZMAS - Cabajská 10 - Konzervatórium - 18:00

28. 10. After party - Komunitné centrum na Nedbalovej - o 15:30


Ďalší týždeň - 1. 11. - je sviatok. Unpluggedovať síce nebudeme, ale 3. 11. - vo štvrtok - si to vynahradíme CITY WORSHIPOM! :)
V sérii CITY WORSHIP koncertov pokračujeme aj tento semester.


Pozývame vás na špeciálny večer židovských chvál, spojený s modlitbou a inšpirovaný osudmi slovenských a nitrianských Židov. Našimi špeciálnymi hosťami bude ICEJ (International Christian Embassy of Jerusalem) a Chevra (kresťanská organizácia pomoci priateľská voči Židom). Nechajte sa inšpirovať príbehom Tomáša Graumanna, jedného z detí zachránených Nicolasom Wintonom (iba virtuálne, on bude s nami osobne v dňoch predchádzajúcich tejto akcii). Určite vami pohne príbeh Wernera Odera, syna nacistického zabijaka, ktorý po svojom obrátení označil svojho otca ako zločinca a stal pastorom podporujúcim Izrael. Veríme, že tento večer bude výnimočný a tešíme sa na vás v synagóge, o 19:00.

0 komentárov: