CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 8, 2010

Mozaika Unplugged Party!


Veľkonočné sviatky nám pripomenuli triumf porazenia smrti a hriechu, tak prečo si nespraviť párty! :)
Je dobré nadväzovať a prehlbovať vzťahy a jednorazová zmena miesta konania Mozaiky Unplugged nám umožnila stráviť s ľuďmi, ktorých každý utorok stretávame v MediaHause viac času a trochu zábavy.
Na začiatok sa treba uvoľniť...trafíte sa do vrchnáka od flaše s vystretou rukou a s rozbehom? Že v pohodičke?! ..to sme si mysleli viacerí..


..ale predsa sa to dá..


..jednoznačný ťahačom večera bola hra ACTIVITY! Nielen herci majú svoju partičku, my sme boli tiež riadna partička, ešte teraz sa smejem na tých prejavoch našich talentov na pantomímu a kreslenie :D




Po precvičení svojich schopností a brušných svalov sa Peťo podelil s tým, ako v škole nepodvádzal a aký na to mal dôvod..


Z tohto verša pre nás vyplývajú 3 dôležité veci:


Jozue sa dostal do zasľúbenej zeme a jeden z predpokladov, ktoré musel spĺňať bol, že mal vyformovaný Boží charakter. Ako je možné ho dosiahnuť?

HOVOR - Slová, ktoré počúvame nás ovplyvňujú. Tak isto slová, ktoré hovoríme, ovplyvňujú veci a ľudí okolo nás. Slovo je veľmi mocné, preto si musíme strážiť svoje ústa. Čítajme a hovorme Božie Slovo.
MYSLI - uvažuj nad Božím Slovom. Božie Slovo má v sebe radosť, pokoj, požehnanie..uvažuj nad ním, a stane sa tvoju súčasťou, sám budeš radostný, pokojný, požehnaný. Naše myslenie má byť v súlade s Bohom a s Jeho Slovom.
KONAJ - Ak budeme čítať Božie Slovo a hovoriť ho, a ak budeme nad ním premýšľať, to spôsobí, že ho budeme aj konať. Stane sa to pre nás prirodzené a samozrejmé.


Keď si Peťo pred skúškou čítal Božie Slovo, zistil, že na ňu nemôže ísť s prácou, ktorú sám nenapísal. Rozhodol sa pre čestnosť, prácu napísal a skúšku spravil :)
..takže dôvod, prečo v škole nepodvádzal bol ten, že žil to, čo je písané v Božom Slove - pretože si ho čítal a uvažoval nad ním. To spôsobilo, že bol schopný podľa neho aj konať.


Ďakujeme celej zúčastnenej partii za perfektnú zábavu a Peťovi za inšpiratívne slovo:)

Tešíme sa na vás budúci týždeň v už známych priestoroch MediaHausu!

0 komentárov: