CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 31, 2011

EXIT TOUR (25.10 - 28.10.2011)

Exit 316 je úžasná akcia, viac si o nej môžete prečítať na http://exit316.sk/.

V rámci tejto akcie sa koná po CZ a SVK Exit tour, cez ktorú môžu decká na stredných školách zažiť americkú rockovú kapelu DIZMAS, ktorá mala vo štvrtok aj koncert v Music Café, kde decká počuli celé evanjelium, dostali Biblie a mohli reagovať na výzvu.
Zažili tiež skvelé momenty so zaujímavými ľuďmi, ktorý vedú, alebo viedli ešte zaujímavejšie životy. Hovoria o svojich skúsenostiach v showbiznise (jedným z lektorov bola Adela Banášová), o prežití holokaustu, prednášajú o rodine a vzťahoch, AIDS, závislostiach na drogách, alkohole, porne..

Jedným z lektorov bol Tomáš Graumann, dieťa zachránené vo vlaku N. Wintona.
Viac o ňom napr. na http://www.medialnicentrum.eu/index.php/osobnost/327-toma-graumann-dvakrat-zachranne-dit.html.

Ďalšou lektorkou bola Sindy Gerhardt. Silný príbeh o tom, ako sa dostala z prostitúcie a závislosti na porne nájdete aj v slovenčine na http://www.pornojeloz.sk/sindy_unikla_pornu_a_prostitucii.htm

Mali sme tiež lektorov z našich radov - Peťo Slaný http://www.youtube.com/watch?v=vKe86AYPNZY a Noro Šarkozy hovorili o živote v drogách a závislostiach.

Decká na školách mali možnosť počuť, ako Boh zachránil ľudí z ťažkých životných situácií..mnohé mali ústa i oči otvorené dokorán a veríme, že Boh zasieval do ich sŕdc túžbu ho spoznať. Po programe na školách sme sa stretávali vo Fóre mladých, hrali hry a rozprávali sa s nimi, odpovedali im na ich otázky, svedčili o Bohu a modlili sa s nimi. Veríme, že Boh s nimi neskončil a celý tento týždeň bude mať pokračovanie v ich životoch!







0 komentárov: